Biļetes Eur 10.00 Studentiem 5.00

18. maijs solās būt mierīgs džeza mūzikas vakars,pilns ar skaistām skaņām trio izpildījumā. Skanēs gan oriģinālkompozīcijas,gan arī pazīstāmākās džeza dziesmas mierīgajā gaisotnē.

Vadims Dmitrijevs-trombons
Jānis Pastars – Ģitāra
Andris Grunte – Bass

Koncerta īpašais viesis – Inese Bērziņa (vokāls)

Vadims Dmitrijevs ir viens no spožākajiem Latvijas jaunās paaudzes džeza mūziķiem. Savas neilgās karjēras laikā,būdams tikai 24. gadus vecs, trombonists jau ir paspējis sadalīt skatuvi ar pasaules klases džeza mūziķiem. Nils Landgren, Bob Moses, China Moses, Tino Derado, tie ir tikai daļa no māksliniekiem, ar kuriem Vadims jau ir muzicējis kopā. Vinš turpina cītīgi strādāt un pilnveidot sevi Vācijā, kur, 2. gadu laikā, viņš ir paspējis pārstāvēt Latviju vienā no prestīžākajiem Eiropas džeza orķestriem – Eiropas Radio Džeza Orķestrī. Tāpat, būdams Hamburgā, viņš sāka ik pa laikam aizvietot savu pedagogu un viņa kolēģus vienā no Vācijas vadošajiem bigbendiem – NDR bigbendā. Šogad Vadims arī ir izpelnījis uzslavu no starptautiskās trombonistu associācijas, kļūstot par J.J.Johnson trombonistu konkursa laureātu:

www.vadimsmusic.com
https://songwhip.com/vadimsdmitrijevs/chapter-i

Jānis Pastars ir viens no spilgtākajiem un jaukākajiem jaunās paaudzes džeza ģitāristiem! 2021. gadā ierakstījis un prezentējis vienu no savām kompozīcijām ‘DayDreamer’. Absolvējis Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas Akadēmiju Jānis pēc studiju prakses ietvaros, zināšanas turpina pilnveidot pie Amsterdamā dzīvojošā Izraēliešu ģitārista un pasniedzēja Eran Har Even. Jānis ir ļoti melodisks un inovatīvs ģitārists, kurš vienmēr meklē savu skanējumu un vienmēr palīdz ar idejām pārējiem mūziķiem! Ikdienā Jānis sadarbojās ar vairākiem profesionāliem džeza un populārās mūzikas sastāviem Latvijā, kā arī ir koncertējis ārpus tās.
https://www.youtube.com/watch?v=gSbWMl_pYdI…

Andris Grunte zināms kā viens no pieprasītākajiem Latvijas kontrabasistiem. Viennozīmīgi var teikt,ka pats labākais Latvijas džeza bassists.
Piedalījies neskaitāmos ierakstos ar visiem vadošajiem Latvijas un arī Eiropas mūziķiem.
Spēlē tādos projektos kā – Mirage jazz orchestra, Māra Briežkalna kvintetā ,Lauris Amantovs jazz quartet, sadarbojas ar Laimu Jansoni,Arti Oribu u.c.

Inese Bērziņa – dziedātāja, pedagogs, menedžere un vienkārši labs cilvēks. Pēdējo divu gadu laikā ir izdevus divus albumus ar oriģinālmūziku latviešu valodā, ieturot džeza, blūza, folk un indie mūzikas nianses. Aktīvi koncertē ar savā vārdā sauktu kvartetu, piedalās dažādos projektos un dalās ar zināšanām privātpraksē. 
https://ineseberzina.bandcamp.com/album/inese-2

Tiekamies @Klubsbiedriba
Rīga, Merķeļa iela 13
Biļetes Eur 10.00 pie ieejas vai www.aula.lv
Uzrādot studentu ID – 5.00
Galdiņu rezervācijas +371 25727804