Biļetes Eur 10.00 Studentiem 5.00

Izstāde
KĀ ATVER ACIS
TĀ IESPĪD GAISMA
/Miķelis Vanags/

“Filosofija un mīlestība ir tās pāris tēmas, kas manu dzīvi piepilda jau kopš es sevi atceros, kā arī saskarsme ar dzeju nu jau ir ikdienas lieta. Parasti rakstu dziesmas, bet šie ir teksti, kuriem sacerēju citas aranžijas. Ne tādas ko var tikai klausīties. Tādas ko var arī redzēt un aptaustīt.” tā par izstādi pats mākslinieks Miķelis Vanags.

Izstāde piedzīvo savu otro izstādīšanos un šoreiz tas notiks Klubs Biedrība telpās. Aklāšanas dienā notiks koncerts, kurā varēsiet dzirdēt Miķeli Vanagu (balss un klavieres) un Inesi Bērziņa (balss), izpildot oriģinālkompozīcijas. Atvērsim acis, atvērsim sirdis un atvērsim prātus jaunradei un dzīvai mūzikai. Intīms koncerts, kur divi mūziķi dalīsies ar savām dzīves pieredzēm un varēsiet dzirdēt tādus skaņdarbus kā – Sējējs; Kur Gaišum Mīt; Slumber; Vokalīze un citus jaundarbus no Viļņa Kundrāta, Miķeļa Vanaga, Ineses Bērziņas kompozīcijām

Miķelis Vanags ir mūziķis, kas raksta filozofiskus aforisms un miniatūra dzeju, kas atspoguļo prāta un sirds ceļus.
Sadarbībā ar vairākiem vizuāliem māksliniekiem prezentē izstādi “KĀ ATVER ACIS TĀ IESPĪD GAISMA”.
Izstādē iesaistīti vairāki mākslinieki – 
Niklāvs Kotovičs ir foto un video mākslinieks. Iepriekš esam tikušies vairākās viņa vadītās foto sesijās un Artilērijas ielas dzīvokļa virtuvē sarunās par dzīvi vai vienkārši jokojot.
Gatis Valters ir foto un video mākslinieks, kuru iepazinu spēlējot grupā “Viral Mind”. Gatis palīdz statiskam attēlam šķietami maģiski atdzīvoties tavā priekšā.
Spāre Vītola ir mūziķe, māksliniece un mākslas kuratore, kas palīdzēja vairākos darbos gan ar savu māksliniecisko redzējumu, gan ar tehniskām detaļām.
Anastasija Peļņa ir māksliniece, kas darbojas ar stiklu un keramiku. Man šo izstādi realizēt iedvesmoja arī viņas organizatora darbs 83. LMA karnevālā.
Emīlija Andersone ir pasākumu producente un aktrise ar lielu mīlestību pret teātri, dzeju un filosofiju. Uzņemas iniciatīvu un vienmēr ir uzdevumu augstumos.
Artūrs Cukanovs ir mūziķis un mākslinieks, ko tuvāk pazīstu no M/Darbnīcas koncertiem un JAM sesijām. Vienmēr pozitīvs un ar augstām darba spējām.
Paldies Mārtiņam Strelēvicam par palīdzību kompozīciju veidošanā un klubam Biedrība par telpām un aparatūru.

Tiekamies @Klubsbiedriba
Rīga, Merķeļa iela 13
Biļetes Eur 10.00 pie ieejas vai www.aula.lv
Uzrādot studentu ID – 5.00
Galdiņu rezervācijas +371 25727804