Biļetes Eur 15.00 – 20.00

Starptautiskā Džeza diena Latvijā / International Jazz Day Latvia
28. aprīlī, 20:00, klubs Biedrība, Merķeļa iela 13

28. aprīlī svinēsim Starptautisko Džeza dienu kluba Biedrībā! 

Starptautiskā Džeza diena Latvijā uz savas skatuves apvienos Latvijas un Igaunijas džeza spilgtākos pārstāvjus, lai dotos pārsteidzošā muzikālā ceļojumā un gremdētos brīnumainā džeza pārsteigumu pasaulē. Virzienu daudzveidība, ko mūziķi pārstāvēs uz vienas skatuves, ikvienam ļaus atrast kaut ko savu, unikālu. 
Visa vakara laikā skatītājus pārsteigs: aizraujoši mūziķi no Ineses Bērziņas kvarteta, Miķelis Dzenuška un grupa “Uzvaras Bulvāris”, kā arī Latvijas un Igaunijas mūziķu kopprojekts – “Ruslan Px un Funcoolio”.

Vakara programmā:
Ruslan Px un FunCOOLio – ir igauņu komponista Ruslana Px un latviešu funk/fusion grupas FunCOOLio jaunais sadarbības projekts. Koncertā notiks “Ruslan Px and FunCOOLio plays Bossa Nova (2023)” albumā skaņdarbu pirmizrāde un vinīlplātes prezentācija; 

Inese Bērziņa Quartet izveidots 2017. gadā, apvienojot džeza mūziku mīlošus cilvēkus. 2021. gadā Inese izdod savu debijas albumu, savukārt šogad tiek izdots mini albums ar četrām dziesmām latviešu valodā – Sējējs. Koncertā dzirdēsiet abu albumu repertāru; 

Miķelis Dzenuška un “Uzvaras Bulvāris” ir funk/fusion sastāvs no Rīgas. Ansamblis radies pēc Miķeļa Dzenuškas iniciatīvas, 2021.gadā apvienojot 6 draugus un studiju biedrus, lai tiektos pēc jaunām skaņu kombinācijām un plašāka skanējuma. Koncertā dzirdēsiet kompozicijas no jauna albuma, kas tiek izdots vinīlplātes formatā un arī citas oriģnālkompozicijas.

Džeza atmosfēru veidos DJ Denis Funk, spēlējot vinila plates.

Skatītāji varēs baudīt koncertu, būs atvērts bārs ar dzērieniem un uzkodām. Brīva atmofēra, kur var apspriest redzēto un satikt māksliniekus. Pavasara spilgtākais džeza notikums!

28.aprīlī, 20:00, klubs Biedrība, Merķeļa iela 13