Biļetes Eur 10.00 Studentiem 5.00

Dzejnieks, dziesmu tekstu autors un izpildītājs. Divu dzejas krājumu ‘’No nabassaitēm’’ (2013), ‘’Skaisti šķiras tikai tilti’’ (2017), trešais krājums ir tapšanas procesā.
Pazīstams kā dziesmu vārdu autors– vārdu autors tādiem populāriem māksliniekiem un grupām Latvijā kā Prāta Vētrai, Laika Upei, Mother Of Pearl (Didzim Melderim) un citiem.
Kā jau kārtīgam dzejniekam pienākas jau bērnībā Emīls bija sastapis Imantu Ziedoni, kas nereti ir bijis ierasts ciemiņš kā arī pastaigu biedrs.
Dzejot, kā pats atzīst, sācis ļoti sen – tik sen, ka pats vairs neatceras, kad īsti, bet tas varētu būt noticis aptuveni 12 – 13 gadu vecumā, pārsvarā tādēļ, ka interesējies par mūziku.
Emīls Buiķis aktīvi piedalās dzejas dienās, dzejas lasījumos un dažādos citos kultūras pasākumos.
Māra Zālīte viņa pirmās grāmatas ievadvārdos rakstījusi: “pēc ilgāka laika man ir patiess prieks ieteikt patiešām jaunu un izcili apdāvinātu dzejnieku”.

Grupa Sub Scriptum aktīvi koncertē kopš 2017.gada pārstāvot Indie/Pop stilu.
Grupa ir biežs viesis tādos festivālos kā Summer Sound, uzstājušies Latvijā zināmos raidījumos kā ‘’Zelta Mikrofons 2021 nominantu izziņošana’’, ‘’TV3 gada balva’’, ”Osokina brīvības festivālā Ukrainai” spēlēts ir visur pat zirgu stallī, ja neticat ierakstiet Youtube ‘’Pajāt’’.
Kultūrai un mūzikai tik skarbajā 2020.gadā izdevām albumu “21.gs. mode”, kuru ierakstījām ar producentiem Arni Račinski un Aleksandru Buriju (Ukraina). Albuma dziesmām tika izveidoti videoklipi, kā arī tās tika translētas LV lielākajās radiostacijās iekļūstot Top 20 iegūstot potenciālu klausītāju. Kā arī albums pamanīts mediju un arī kritiķu acīs.
Tuvāk mūsdienām izdots singls ”Siltumnīcā”, kas iekarojis Latvijas Radio staciju Topus. Kā arī grupas jaunākais veikums ‘’Troksnis’’ jau paspējis iekarot klausītāju sirdis.

Biļetes 10.00 pie ieejas vai aula.lv
Uzrādot studentu ID – 5.00
Galdiņu rezervācijas +371 25727804

Tiekamies @Klubs Biedrība
Merķeļa iela 13