7. Septembrī, pēc gada, mēs atkal esam priecīgi pie sevis uzņemt džeza kvartetu KALVA | DMITRIJEVS | PASTARS | TIMOFEJEVS. Solisti – Kristians Kalva un Vadims Dmitrijevs – pašlaik atgriezušies uz mirklīti dzimtenē un ir gatavi jums rādīt visu, ko ārzemēs sasmēlušie. Dzirdēsiet skaistākās džeza melodijas, to arranžējumus un pārlikumus kvartetam.

Kristians Kalva ir viens no Latvijas spilgtākajiem jaunās paaudzes džeza un akadēmiskās mūzikas trompetistiem. Studē Hāgas Karaliskajā Konservatorijā, studējis, guvis atzinību dažādos starptautiskos konkursos.

Vadims Dmitrijevs ir viens no Latvijas spilgtākajiem džeza trombonistiem. Šobrīd aktīvi sadarbojās ar Latvijas Radio Big Bendu, studē Hamburgas Konservatorijā. Vadims 2021. vasaras nogalē skaļi sevi pieteica ar savu debijas albumu ‘Chapter I’ ,kuru var noklausīties visās straumēšanas platformās!

Jānis Pastars ir viens no spilgtākajiem un jaukākajiem jaunās paaudzes džeza ģitāristiem! 2021. gadā ierakstījis un prezentējis vienu no savām kompozīcijām ‘DayDreamer’. Jānis ir ļoti melodisks un inovatīvs ģitārists, kurš vienmēr meklē savu skanējumu un vienmēr palīdz ar idejām pārējiem mūziķiem!

Toms Timofejevs ir kontrabasists, kurš aktīvi darbojās gan vietējās, gan ārvalstu klasiskās mūzikas kā arī džeza mūzikas projektos.

Kristians Kalva – Trompete
Vadims Dmitrijevs – Trombons
Jānis Pastars – Ģitāra�Toms Timofejevs – Bass

Noklausies!