30. augustā klubā Biedrība varēsiet dzirdēt Kiprā dzīvojošā džeza pianista Leonīda Ņesterova koncertu kopā ar enerģisko džeza dziedātāju Evilenu Protektori un kontrabasistu Staņislavu Judinu.

Leonīds Ņesterovs ir džeza pianists, sācis savas mūziķa gaitas Latvijā un 2010. gadā pācēlās uz Kipru, Limasolu, kur arī turpinājis aktīvi uzstāties. Leonīds spēlē ar daudziem talantīgiem mūziķiem no visas pasaules – Baltijas valstīm, Vācijas, Lielbritānijas un Izraēlas.

Evilena Protektore ir džeza dziedātāja un komponiste, Latvijas Mūzikas akadēmijas džeza nodaļas maģistrantūras absolvente, kur tagad arī pasniedz džeza vokālu. Ir piedalījusies vairākos festivālos — «Pori Jazz» (Somija), «Limassol Jazz» (Kipra); konkursos: «Riga Jazz Stage» (Latvija), «Nomme Jazz» (Igaunija) un ir Grand Prix ieguvēja konkursā «Jazz Voices 2014» (Lietuva); kā arī tādos projektos kā «Jazz in Latvia» albuma ieraksts. 2016. gadā saņēma Nika Gotema (Nic Gotham) balvu par ieguldījumu Latvijas džeza mūzika un dzīvē.

Staņislavs Judins ir mūziķis-kontrabasists, basģitārists ar lielu pieredzi. Karjeras laikā ir darbojies daudzos žanros gan kā izpildītājs, gan arī komponists un producents. Šie žanri ietver akadēmisko mūziku, džezu, populāro/estrādes un rokmūziku, etnomūziku, avangardu, eksperimentālo mūziku, minimālismu un arī pēdējo gadu kaislību — brīvo mūziku. Ir izveidojis apvienību “Brīvās mūzikas centru”, kura improvizācijas sesijās aicina mūziķus no dažādām pasaulēm — akadēmiskos, džeza, folkloras un citām. Darbojas grupā “Tautumeitas”, regulāri koncertē un ir ierakstījis divus albumus arī ar trio “Endless Roar”.

Tiekamies @Klubsbiedriba
Rīga, Merķeļa iela 13
Biļetes Eur 10.00 pie ieejas vai www.aula.lv
Uzrādot studentu ID – 5.00
Galdiņu rezervācijas +371 25727804