Džeza festivāla noslēguma koncerts, kurā piedalīsies meistarklašu dalībnieki kopā ar mūziķiem–pasniedzējiem. Programmā gaidāmas dalībnieku oriģinālkompozīcijas, aranžējumi, kā arī visiem pazīstamas džeza tēmas un improvizatoriski radītas skaņu ainavas. Vakara gaitā dzirdēsiet arī meistarklašu nedēļas laikā izveidotus vokāli-instrumentālus priekšnesumus. Laipni aicināti dalībnieku karstākie atbalstītāji – draugi, ģimenes un ikviens, kurš vēlas pavadīt lielisku vakaru mūzikā un improvizācijā festivāla izskaņas koncertā.

No 25. līdz 29. jūlijam Rīgā, Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā un klubā “Biedrība” jau trešo gadu pēc kārtas norisināsies starptautiskais džeza meistarklašu festivāls “Voicingers On Tour”. Šis ceļojošais džeza festivāls ik gadu piestāj tādās valstīs kā Polija, Čehija, Slovākija, Francija, Anglija, Vācija, Ķīna, Vjetnama un arī Latvija.

Meistarklasēm var pieteikties jau tagad: https://ieej.lv/voicingers2023

Projektu atbalsta Rīgas Domes Izglītības, Kultūras un Sporta Departments, Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija, Polijas vēstniecība Latvijā, Dānijas Kultūras Institūts, Dānijas kultūras un ārlietu ministrija, asociācija “KontraPunkt” atbalstu. Pasākumu organizē biedrība “Kultūras Krustpunkti”

Biļetes EUR 5.00 pasākuma vietā pie ieejas