Esot tāds teiciens, kas izplatījies latviešu sabiedrībā, ka latvietis latvietim ir visgardākais saldais ēdiens, un kad es to dzirdēju, nodomāju, ka tās tikai baumas. Bet pārceļoties uz Latviju, ievēroju, ka ne visai maza sabiedrības daļa tā gan uzvedās.

Alberts Legzdiņš mūs bijušā trimdā audzināja ar jēdzienu “Katrs latvietis latvietim ir labs draugs”. Tātad, piedāvāju pasākumu ar kopābūšanas, draudzības un iejūtības gaisotni, kurā mēs akcentēsim to, ka varam veiksmīgi sadarboties, pieņemt viens otru tādus, kādi esam, un izveidot savstarpēju labvēlību un iedvesmojošu skaistumu.

Šajā pasākumā atklāsim dabisku un vegānu saldējuma koncepciju “Gardums”. Pirms pusnakts, gardi baudīsim pāreju uz 5. jūliju, un tad pulksten 00.00.05 (tas ir 5 sekundes pēc pusnakts), notiks Čikāgas Piecīšu Alberta Legzdiņa nepabeigtās dziesmas pirmatskaņojums! Alberta dēls Edgars atrada savas Tēva nepabeigtās dziesmas pierakstu, un mēs sadarbojāmies, lai to pabeigtu un iestudētu!

Vakara ietvaros izskanēs Haralda Sīmaņa/Arvīda Ulmes dziesma “Ezers”, tautu dainu jaunrade un 2023. gada vasaras kompozīcija ar Imanta Ziedoņa tekstu. Baudīsim Viktorijas Plēpes īpaši emocionālo dziesmu “Noslēpums” ar Aivja Vasiļevska tekstu.

Ar prieku paziņojam, ka mūsu koncertā piedalīsies viesu muzikanti Inese un Kristaps Gaiļi, Andris Pundurs, Polina Elksne un citi, kuri tiks aicināti uz skatuves, lai dziedātu un spēlētu līdzi… Klausītāji varēs justies brīvi ne tikai klausoties, bet arī dziedot līdzi.

Kopā ar Klubs “Biedrība” sirsnīgajiem darbiniekiem, kas rūpēsies gan par atsvaidzinošiem dzērieniem, skaņu un gaismas režiju, gan par mūsu drošību un ērtībām, aicinām jūs baudīt mūziku, saspēli, saldējumu un draudzību.

Biļetes pasākumam Eur 30.00 pie ieejas!

Tiekamies @Klubs Biedrība

Rīga, Merķeļa iela 13