Biļetes Eur 20.00

Gaidīsim Jūs uz elpošanas praksi kopā ar dzīvo mūziku, kas palīdzēs sasniegt meditatīvo stāvokli, iekļaujot gan rīkles dziedājumus, gan virstoņu dziedājumus un gongus. Pēc elpošanas sesijas sekos tējas ceremonija. 

Instruktors vadīs Jūs caur elpošanas vingrinājumu sēriju, tā kā atliek vien atslābināties un sekot norādēm. Elpošana palīdzēs atbrīvot spriedzi, padziļināt savienojumu ar sevi un atklāt iekšējo gudrību. Elpojot un izbaudot mūziku, Jūs piedzīvosiet dziļu relaksācijas un iekšējas miera sajūtu.
Dzīvā mūzika radīs spēcīgu skaņu ainavu, kas paaugstinās Jūsu pieredzi, paverot iespēju nonākt vietā, kur valda absolūta laimes un pārmaiņu sajūta. Jūs jutīsiet mūzikas vibrācijas, kas var palīdzēt atbrīvot iekšējos blokus un kas ļaus Jums ieskatīties dziļāk sevī.
Pēc elpošanas prakses mēs pulcēsimies tējas ceremonijā, kur dalīsimies iespaidos un domās par savu pieredzi. Pēc šī pasākuma jutīsieties atjaunoti un dziļi savienoti ar sevi un apkārtējo pasauli.
Šī elpošanas prakse ar dzīvo mūziku un tējas ceremoniju ir unikāla iespēja iepazīt savu būtību, sastapt līdzīgi domājošos un piedzīvot elpas un mūzikas spēku. Pievienojieties un atklājiet maģiju sevī!

Piesakies rakstot uz e-pastu ieelpoizelpo@gmail.com! 

Vietu skaits ierobežots, piesakies laicīgi! 🙂
Elpošanas prakse un tējas ceremonija Eur 20.00 enerģijas apmaiņai!

Tiekamies Merķeļa iela 13
Klubs Biedrība
Meditācijas istabā 🍃