Biļetes Eur 10.00

Erna Daugaviete Biedrībā uzstājusies jau vairākas reizes, taču duetā ar Reini Jauno klubā spēlēs otro reizi. 
Abi mūziķi kopīgi radījuši albumus “Pretpolu vienādības”, “Zeme” un “Klejā”. Kamēr Reinis būs Latvijā, Erna un Reinis studijā darbosies pie jauna albuma pabeigšanas, līdz ar to koncertā gaidāmi pirmatskaņojumi!
Reinis Jaunais ir viens no pazīstamākajiem jaunās paaudzes ģitāristiem Latvijā. Reinis regulāri apceļo dažādas pasaules valstis, sniedzot koncertus. Ceļošana ir ne tikai viena no viņa lielākajām dzīves aizrautībām, bet arī iedvesma jaunas mūzikas radīšanā. Bieži mūziķa kompozīcijās atspoguļojas biogrāfiski fragmenti no viņa piedzīvojumiem. Mūziķis var lepoties ar bagātīgu diskogrāfiju. Reiņa Jaunā instrumentālās dziesmas var atpazīt seriālos, kā arī TV un radio raidījumos, citas dziesmas savukārt pabijušas Latvijas radio staciju topos.

Kopā ar Reini uzstāsies jaunā, ar pieredzi bagātā un daudzsološā čelliste Erna Daugaviete, kura sadarbojusies ar daudziem labi zināmiem Latvijas mūziķiem, no kuriem daudzi spēlējuši klubā Biedrība.
Koncertā Reinis Jaunais un Erna Daugaviete galvenokārt izpildīs dziesmas no šobrīd topošā ieraksta “Vārdi”, kurā apkopotas jaunradītas dziesmas ar latviešu dzejnieku vārdiem, kā arī no nesenā instrumentālās mūzikas ieraksta “Klejā”. Šīs kompozīcijas tapušas iedvesmojoties no vēl neizstāstītiem Reiņa klejojumu piedzīvojumiem tuvās un tālās zemēs. Mūziķu jaunajā oriģinālmūzikas programmā varēs saklausīt dažādu mūzikas stilu ietekmes, no ”fingerstyle” ģitāras un akadēmiskās mūzikas līdz ”live looping” un pat artrokam. Programmā tiks izpildītas arī klausītāju iecienītākās kompozīcijas no albuma ”Zeme”, kā arī senākiem ierakstiem.
Mūzikas video atskaņošanas saraksts:
https://www.youtube.com/watch?v=3Tm22BoHJwo

Koncertvideo atskaņošanas saraksts:
https://www.youtube.com/watch?v=RhB6EXpBkdY

Saites
Web – www.reinisjaunais.com
Facebook – https://www.facebook.com/reinis.jaunais/
Instagram – www.instagram.com/reinis.jaunais
Youtube – www.youtube.com/reinisjaunais
Spotify – https://open.spotify.com/artist/1yTxFLhT1rBzAiKF06uDfL
Soundcloud – https://soundcloud.com/reinisjaunais

Biļetes 10.00 pie ieejas vai aula.lv
Galdiņu rezervācijas +371 25727804
Tiekamies @Klubs Biedrība
Merķeļa iela 13